Algemene informatie

The PeeGees
Zanger | Sint Michielsgestel

The PeeGees Genre: We zingen beurtelings apart en samen een mix van sixties, seventies tot hedendaagse covers. De muziek die we brengen is toegankelijk voor iedereen, van ballads tot uitnodigende meezingers en dansnummers.
Biografie: Onze muzikale nummers lenen zich het best tot het beluisteren bij een lekker drankje, in een ontspannen omgeving. We zingen nummers van o.a. Elvis, Neil Diamond, Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis, Michael Buble, Rob de Nijs, Het Feestteam en vele anderen. Soms willen mensen het op een swingen zetten ...: we houden ze natuurlijk niet tegen. We houden van een goede interactie met het publiek: er mag gelachen, meegezongen of luchtgitaar gespeeld worden. Let the good times roll! Wilt u graag een specifiek nummer in de set? Wilt u dat iemand een nummer kan meezingen (karaoke)? Dat kan, we werken met backing tapes. Ook als achtergrondmuziek, kunnen we een rustig gezellig sfeervol repertoire brengen. We kunnen ons aanpassen aan de wens van de organisator qua duur en setlist. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om met beamer en scherm te werken.
Technische fiche: We beschikken over geluidsinstallatie voor kleinere evenementen, alleen elektriciteitsvoorziening met aarding is dan nodig. Als er een PA-installatie is maken wij daar graag gebruik van. Een ‘echt’ podium is in kleine ruimtes niet per se nodig. Wel een minimum aan beweegruimte.
Motivatie: We zijn twee Gestelnaren met het hart op de juiste plaats om muziek en ritme over te brengen op de mensen.


Niveau
Beginnend

Telefoonnummer
0623954748

E-mail
piet.verhagen@ziggo.nl

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Sint Michielsgestel