Ik ben een muzikant. Hoe werkt het?

Zoek je een muzikant? Bekijk de uitleg »

Een podium op het internet

MusicConnect verbindt muzikanten. Hoe? Door ze een podium te geven op het internet. Een podium waarop ze zichzelf in de schijnwerpers zetten en waarmee ze online vindbaar zijn. Met als doel? Saillante samenwerkingen, krachtige kruisbestuivingen of simpelweg het binnenhalen van boekingen. Met een profiel op MusicConnect ben jij een verbindende factor binnen de muziek. En wie weet wat voor moois daaruit voortvloeit...

Ik wil een profiel aanmaken »
Ik zoek een muzikant »

 • Jouw online podium; een uniek profiel

  Muziek maken is je passie. Als muzikant, vocalist of onderdeel van een groep of band wil je jezelf en je muziek zo goed mogelijk presenteren. Ook op het internet. MusicConnect helpt je daarbij door een profiel te bieden dat compleet is, goed vindbaar en er ook nog eens fraai uitziet.

  • Compleet
   Laat zien én horen wie je bent en wat je kan door middel van foto's, video's, audio, documenten, een overzicht van je vaardigheden en méér specifieke informatie.

  • Goed vindbaar
   Danzkij de slimme registratiemethode van MusicConnect vergroot je jouw vindbaarheid in zoekmachines als Google op de termen die er voor jou het meest toe doen.

  • Fraai
   Je overzichtelijke profielpagina is zorgvuldig ontworpen en geeft bezoekers zowel op computers als tablets en smartphones een optimale gebruikerservaring. Nieuwsgierig? Bekijk een voorbeeldprofiel »

 • Hoe werkt MusicConnect?

  Wanneer je een profiel aanmaakt op MusicConnect, wordt dat profiel getoond in de zoekresultaten van de uitgebreide zoekmachine. Via die zoekmachine kunnen bezoekers van de website zeer specifiek zoeken naar muzikanten. Een gitarist in de buurt van Zwolle, een mannelijke jazz-drummer in de leeftijdscategorie 50-60 jaar, een coverband die volgende week zaterdagavond beschikbaar is; noem maar op.
  Afhankelijk van de criteria die de bezoeker invoert, komt jouw profielpagina hoog of laag in de zoekresultaten te staan. Eenmaal op jouw profiel beland, kan de bezoeker snel en eenvoudig contact met je opnemen. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om berichten op het prikbord te plaatsen. Alleen de leden van MusicConnect kunnen op deze berichten reageren.

  Meld je aan als muzikant »

 • De voordelen

  • Een compleet profiel, waarmee je jezelf op internet presenteert;
  • Een vindbaar profiel, dat ervoor zorgt dat je niet alleen via deze website maar ook in zoekmachines gevonden wordt;
  • Een fraai profiel, dat geoptimaliseerd is voor alle apparaten en waarop bezoekers direct contact met je kunnen opnemen;
  • De mogelijkheid om te reageren op prikbordberichten van bezoekers;
  • De kans op meer opdrachten, boekingen en samenwerkingen via internet.

  Kies voor een gratis Basis abonnement of een compleet Pro abonnement.

Een gratis profiel

Kies voor het Basis abonnement en maak in een handomdraai een representatief en vindbaar profiel aan, met audio, foto's en video. Inclusief eigen beheer. Wat dat kost? Niets!

Gratis aanmelden

Uitgelicht profiel

M Blokzijl Muziek

M Blokzijl Muziek
Drummer | Veenendaal

Even voorstellen Matthias Blokzijl is het gezicht achter M Blokzijl Muziek. In het dagelijks leven is hij actief als drummer, percussionist en bandorg...

Naar profiel
Het MusicConnect beheersysteem

Zo makkelijk mogelijk; dat is de gedachte achter het beheersysteem waarmee je jouw profielpagina van informatie kunt voorzien. Ondanks de vele mogelijkheden raak je gegarandeerd de weg niet kwijt. Het systeem is ook geoptimaliseerd voor gebruik op telefoons en tablets.

Impressie van het beheersysteem