Account aanmaken

Profielgegevens

Je staat op het punt een profielpagina aan te maken op MusicConnect.nl. De vindbaarheid van jouw profielpagina, zowel via deze website als via zoekmachines, is cruciaal. MusicConnect.nl helpt je bij het creƫren van een goed vindbaar profiel. Dat doen we door het zorgvuldig samenstellen van het internetadres van jouw pagina.

Het aanmaken van een account is zeer eenvoudig en neemt slechts twee minuten in beslag. De info-icoontjes geven je per onderdeel meer informatie. Na afronding van je aanmelding kun je het profiel aanvullen met informatie, audio, video's, foto's, specifieke eigenschappen en meer.

Hoofdactiviteit

Selecteer je hoofdactiviteit

Selecteer hier je hoofdactiviteit. Deze wordt weergegeven in je internetadres en is dus belangrijk voor je vindbaarheid.

De dienst die je hier kiest, wordt vermeld in het internetadres van jouw profielpagina (zie voorbeeld hieronder). Maak deze keuze dus zorgvuldig, zodat de vindbaarheid van jouw pagina in zoekmachines wordt geoptimaliseerd voor de hoofddienst van het bedrijf. Ben je het niet eens met de term(en) in het internetadres? Neem dan gerust contact met ons op.

Goed om te weten: na het registeren kun je onbeperkt en gratis diensten toevoegen waarop je vindbaar wilt zijn binnen deze website.

Het internetadres van jouw profiel wordt:
https://www.musicconnect.nl/activiteit/plaats/#/profielnaam

Plaats

Vul hier de plaats in waar je bent gevestigd

Vul de plaats in waar je bent gevestigd of waar je bedrijf is gevestigd. De plaatsnaam vormt een onderdeel van het internetadres en is dus belangrijk voor je vindbaarheid in zoekmachines.

Vul hier de postcode van je woning of bedrijf in. Wanneer een bezoeker zoekt vanuit zijn eigen postcode, wordt de afstand tot jouw postcode automatisch vermeld. Specifiekere adresgegevens als straat en huisnummer kun je optioneel toevoegen in je beheer, na afronding van de registratie.

Geef aan hoe groot je werkgebied is.

Het internetadres van jouw profiel wordt:
https://www.musicconnect.nl/activiteit/plaats/#/profielnaam

Naam of bedrijfsnaam

Vul hier je naam of je bedrijfsnaam in

De naam die je hier invult verschijnt op je profiel en is belangrijk voor de zoekmachines. Vul hier dus de naam in waarop je gevonden wilt worden.

Het internetadres van jouw profiel wordt:
https://www.musicconnect.nl/activiteit/plaats/#/profielnaam