Algemene informatie

Spinning Out
Coverband | Alkmaar

Spinning Out De band Spinning Out is een professioneel ingestelde band met geweldige frontvrouw en bandleden die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in (commerciële) coverbands zoals Sesam, Headline, Shoreline, Brooklyn, Back in the Groove, Ship & Horse Band en andere collectieven - tezamen vele duizenden optredens aan ervaring zowel in binnen- en buitenland. We treden graag op!

Spinning Out heeft een compleet en breed repertoire en is bij een veelvoud aan gelegenheden in te zetten - van bruiloft tot bedrijfsfeest en van verjaardag tot en met festival, zowel electrisch, geheel digitaal* (zonder backline) en (semi-)akoestisch of in een combinatie van deze settings (in alle gevallen zijn we nooit te hard).

Door de gevarieerde opzet van het repertoire en de geroutineerde muzikanten is Spinning Out in de meeste genres thuis, denk hierbij aan rock, pop, disco, funk en meer. Overal inzetbaar: in een café, bij een receptie, op een festival of bruiloft, 20, 50, 200, 5.000 man ... geen enkel probleem voor Spinning Out!

Spinning Out speelt nummers van onder andere: Sting, Bruno Mars, Caro Emerald, Erykah Badu, Justin Timberlake, Stevie Wonder, Jamiroquai, Toto, Maroon 5, Jesse J. en vele, vele anderen.

Spinning Out bouwt de avond op zoals je hem wilt; zo kunnen we de gelegenheid in verschillende gedaantes uitvoeren: van rustige luistermuziek tijdens een diner of ceremonie tot spetterende show voor later op de avond.

Ook hebben we een eigen full range geluids- en lichtinstallatie plus professionele bediening en verzorgen we desgewenst een DJ voor pauze- en voor- en na-muziek. Kortom: overal inzetbaar!

In hoofdpunten:
• Professionele band
• Jarenlange ervaring in (semi-) professionele bands of groepen
• Meerstemmige zang
• Uit te breiden met geweldige saxofonist
• Breed repertoire
• Boekbaar in 3 verschillende settings, of een combinatie daarvan: elektrisch, digitaal en semi-akoestisch
• Uit te breiden met DJ

Speciale wensen? Alles is bespreekbaar en er is veel mogelijk!

Niveau
Professioneel

Website
http://www.spinningout.nl

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Alkmaar