Algemene informatie

JAYDEE
Zanger | Nijverdal

JAYDEE JAYDEE Jaolat is een Moluks/Nederlandse zanger. JAYDEE groeide op in het kleine Nijverdal, Overijssel. Omdat zijn ouders gescheiden zijn groeide hij ook deels op in het nabij gelegen Rijssen, waar zijn vader vandaan komt. Hij groeide op in een muzikale familie, vaak omringt door muziek en/of muziek makende familieleden.

Na het succesvol afronden van de opleiding AV-Productie Fotograaf heeft JAYDEE besloten om zich aan te melden voor de Podiumacademie op het ROC van Twente in Almelo. Aan de hand van een auditie is hij aangenomen op de opleiding. Op deze opleiding heeft hij veel ervaringen opgedaan. Hij heeft met duo’s en met bands gespeeld op evenementen als de Hulsbeekdag en verschillende dinershows.

Toen JAYDEE de Podiumacademie succesvol had afgerond, heeft hij auditie gedaan voor de Popacademie op het ArtEZ Conservatorium in Enschede. De auditie procedure bestond uit twee delen. Door het COVID-19 virus hebben de audities online plaats moesten vinden. Het eerste deel was de praktijkauditie. Na de positieve feedback die hij heeft ontvangen is hij voor het praktijk gedeelte toelaatbaar bevonden. Door naar het tweede deel, de theorie. Voor dit onderdeel was hij nerveus, maar ook dit toelatingsonderdeel heeft hij met succes afgerond en was dus ook voor dit onderdeel toelaatbaar. Spannende weken gingen voorbij tot hij eindelijk het bericht kreeg waarop hij zat te wachten: hij is toegelaten op de Popacademie van het ArtEZ Conservatorium.

Op dit moment zit JAYDEE in het eerste jaar van de Popacademie waardoor hij stiekem zijn droom aan het leven is.

Niveau
Gevorderd

Website
https://www.jaydeemusic.nl

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Nijverdal