Algemene informatie

Ruudacoustic
Singer-songwriter | Barneveld

Ruudacoustic Ervaring: Ik ben een gepassioneerde muzikant met meer dan 15 jaar ervaring, voornamelijk gericht op het spelen van akoestische covers van bekende nummers. Gedurende 5 jaar heb ik elk weekend op verzoek gespeeld in het buitenland, waarbij ik mijn liefde voor muziek met een breed publiek heb mogen delen.

Stijl: Mijn muzikale stijl is geworteld in akoestische interpretaties van diverse genres, variërend van pop tot folk en alles daartussenin. Ik sta wel open om ook de electrische kant te ontdekken. (Heb wel een Les Paul Studio II in bezit). Ik geloof dat muziek zonder emotie niet compleet is, en ik streef er altijd naar om mijn optredens te doordrenken met gevoel en betekenis.

Doel: Op dit moment ben ik op zoek naar getalenteerde medemuzikanten om samen verder te gaan op mijn muzikale reis. Ik ben geïnteresseerd in het verkennen van nieuwe geluiden en het uitbreiden van mijn repertoire.

Wat ik zoek: Ik zoek naar gelijkgestemde muzikanten die gedreven zijn door passie en emotie. Heel specifiek zou ik het gaaf vinden om een 2de stem te hebben die ver afwijkt van dat van mij (baritone), en eventueel een bassist(e). Herken jij je hierin dan wil ik graag van je horen!

Niveau
Gevorderd

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Barneveld