Ik zoek een muzikant. Hoe werkt het?

Ben je een muzikant? Bekijk de uitleg »

Hier vind je muzikanten

Muziek maak je samen. Maar waar vind je muzikanten om muziek mee te maken? Juist, op MusicConnect.nl! Ben je een zangeres, op zoek naar een gitarist voor een akoestisch optreden? Zijn jullie een beginnende band waarvan de drummer (nog) ontbreekt? Of zou je graag een saxofonist, die enigszins in de buurt woont, benaderen voor de opnames van je nieuwe track? Via MusicConnect is het allemaal mogelijk.

Ik zoek een muzikant »
Ik ben een muzikant »

 • Specifiek zoeken

  De kracht van MusicConnect is dat het zeer specifiek zoeken mogelijk maakt. Bekijk deze voorbeelden van mogelijke zoekopdrachten maar eens. Ik zoek:

  • Een Nederlandstalige coverband die zaterdagavond over drie weken beschikbaar is voor een optreden op een bruiloft in de buurt van Rotterdam;
  • Een vrouwelijke DJ die workshops geeft in Groningen;
  • Een basgitarist die meer dan 5 jaar ervaring heeft en inzetbaar is bij de opnames van een jazzplaat;
  • Een zanger van tussen de 20 en 30 jaar die interesse heeft lead-zanger te worden bij een pop/rockband in Tilburg;
  • Etc.

  Zoeken via MusicConnect is dé manier om nieuwe connecties te leggen op muzikaal vlak. Daarnaast is het een ideale tool voor het boeken van acts. Een moeiteloze zoekmachine voor muzikanten dus!

  Zoek een muzikant »

 • Het prikbord

  Naast het actief op zoek gaan naar muzikanten via de zoekmachine, is het ook mogelijk om – geheel kosteloos - een advertentie op het prikbord te plaatsen. De leden van MusicConnect kunnen vervolgens op de advertentie reageren. Voor het plaatsen van een advertentie op het prikbord is registratie niet nodig. Het enige dat je nodig hebt is een geldig e-mailadres, om het bericht te activeren en voor de mogelijke correspondentie met leden die op het bericht reageren.

Uitgelicht profiel

Hanjo Fisser Gitarist

Hanjo Fisser Gitarist
Sessiemuzikant | Waddinxveen

Mijn naam is Hanjo Fisser, Ik ben al meer dan 10 jaar actief als muzikant bij verschillende artiesten en projecten. Ben je op zoek naar gitaarpartije...

Naar profiel