Algemene informatie

Matthijs Ypenburg
Gitarist | Zaandam

Matthijs Ypenburg Hoi!

Leuk dat je deze advertentie leest. Ik ben een songwriter en heb tot nu toe veel plezier gehad met het thuis opnemen van een paar nummers. Maar alleen is ook maar alleen en eigenlijk zoek ik muzikanten om samen muziek mee te maken. Sowieso een zanger(es), want als je de demo’s hoort begrijp je waarom ik mezelf niet singer/songwriter noem ;)

Heb vroeger als gitarist in bandjes gespeeld maar da’s alweer geruime tijd geleden. Wat kan ik zeggen… het kriebelt weer om samen met anderen muziek te maken. Uiteraard sta ik open voor verbeteringen van mijn nummers en sta ik altijd open voor jouw nummers.

Qua muziekinvloeden mag je denken aan Noel Gallagher, Paul McCartney en Bryan Adams (niet dat ik mezelf spiegel aan deze grootheden of zo!). Melodie en energie met een rockgitaar erbij; daar draait het bij mij om. Maar stiekem heb ik ook een zwak voor piano en klassieke instrumenten.

Ik kan behoorlijk gitaar spelen en vindt het leuk om met de bas te expirementeren.

Misschien zit je in een band en zoek je nog een muzikant die ook nummers schrijft. Misschien wil je muziek maken en wil je samen met mij op zoek naar andere bandleden. Alles staat open en alles is mogelijk.

Leeftijd maakt mij niet zoveel uit (ben zelf 41), liefde voor muziek staat voorop! Ben zelf woonachtig in de Zaanstreek, beschikbaar voor de regio groot Amsterdam.

Interesse? Neem gerust contact met me op!

Wil je de demo’s beluisteren? Dat doe je hier : [link]

Groet, Matthijs

Niveau
Gevorderd

Website
https://drive.google.com/drive/folders/1A-YlOTEGNIEjOeSKhlEs0FnQY6_GgXov

E-mail
mypenburg82@gmail.com

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Zaandam