Algemene informatie

Anne Curlew
Gitarist | Dordrecht

Het lijkt me leuk om met iemand in de buurt van Dordrecht samen muziek te maken, te jammen, samen te leren en plezier te maken en dan zien we wel wat er van komt. Geen directe interesse in een band/serieus optreden, gewoon lekker laagdrempelig. Instrument maakt me niet zoveel uit, genre/stijl vind ik belangrijker. Leeftijd vind ik ook minder belangrijk, maar het liefst niet een te groot leeftijdsverschil (10+ jaar).

Ik ben 34 en ik maak van jongs af aan muziek, mijn primaire instrumenten zijn gitaar en zang, maar ik vind het ook leuk om te experimenteren met diverse andere instrumenten. Het muziek maken heeft een aantal jaar op een lager pitje gestaan, maar ik ben nu weer wat aan het bijspijkeren. Ik schrijf ook zelf muziek en beschik tevens over wat studio apparatuur. Mijn interesse ligt het meest bij de genres country, pop, rock, indie, bluegrass en blues.

Heb jij zin om een potje te jammen? En woon je in de buurt van Dordrecht, of vind je het geen probleem om daarheen te komen? Ik hoor graag van je!

Niveau
Gevorderd

KvK-nummer
Niet opgegeven

Plaats
Dordrecht