Algemene informatie

M Blokzijl Muziek Pro
Drummer | Veenendaal

M Blokzijl Muziek Even voorstellen Matthias Blokzijl is het gezicht achter M Blokzijl Muziek. In het dagelijks leven is hij actief als drummer, percussionist en bandorganisator. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring met muziek maken binnen de christelijke wereld. in deze jaren heeft hij vele christelijke gelegenheden muzikaal begeleid en bands voor verschillende gelegenheden samengesteld.
Ook heeft hij verschillende studio en opname projecten gedaan oa de cd van Gewoon Fem.
Daarnaast is Matthias de vaste drummer en percussionist bij singer songwriter Marieke Sleurink.
Ook heeft Matthias veel ervaring in het begeleiden van verschillende gospelkoren en werkt hij samen met verschillende dirigenten meer informatie hierover is te vinden op zijn website.
Daarnaast is Matthias werkzaam als bandorganisator
In zijn rol als bandorganisator zorgt Matthias voor een band die de muzikale omlijsting van de betreffende gelegenheid op zich neemt. Hierbij werkt hij altijd samen met (semi)professionele muzikanten en technici, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt. Matthias heeft een zeer groot muzikaal netwerk met muzikanten door heel Nederland.
Om een beeld te geven van de mogelijkheden en combinaties die goed werken, maakt Matthias gebruik van bandpakketten, een overzicht hiervan vind je op zijn website.
De werkwijze van Matthias is als volgt: Als er een aanvraag binnenkomt, neemt Matthias contact op om kennis te maken en meer te horen over de muzikale wensen en wat voor samenstelling jullie eventueel al in gedachten hebben. Daarnaast overlegt hij of er naast drums of percussie ook voor een band techniek en geluidstechnicus gezorgd moet worden.
Ook hier heeft hij connecties voor.
Nadat alle wensen en ideeën duidelijk zijn, maakt Matthias een geheel vrijblijvende offerte voor jullie op en kunnen jullie kijken of jullie de samenwerking met Matthias willen aangaan.
Zijn jullie geïnteresseerd naar de mogelijkheden en wat Matthias voor jullie kan betekenen, neem dan gerust contact op.

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0633656763

Website
www.mblokzijlmuziek.nl

E-mail
info@mblokzijlmuziek.nl

M Blokzijl Muziek op social media
M Blokzijl Muziek op InstagramM Blokzijl Muziek op Soundcloud
KvK-nummer
70766207

Adres
Prins Willem Alexanderpark 425
3905CM Veenendaal