Algemene informatie

Keenan Schuck
Gitarist | Delft

Keenan Schuck Ik ben Keenan, ik ben 25 jaar en ik ben professioneel muzikant. Mijn hoofd instrument is gitaar, zowel elektrisch als akoestisch. Hierop beheers ik fingerpicking, rhythm, lead en slide. De genres die ik op professioneel niveau beheers zijn rock 'n roll, soul, blues, rock, country, pop en funk. Echter heb ik mij voor projecten en klussen ook meermaals in de jazz, surf, folk, flamenco en reggae gewaagd.

Ik heb bij elkaar ruim 5 jaar bandervaring en ben 2-3 keer per week op een podium te vinden. Het publiek hierbij variëert tussen de 100 en de 2400 man. Dit is met verschillende bands in uiteenlopende genres geweest, van eigen materiaal à la ‘60s rock tot een David Bowie tribute band en alles ertussen in. Ook heb ik live gespeeld met bekende artiesten als Miko Weaver, de voormalige gitarist van Prince.

Naast het spelen in vaste bands wordt ik regelmatig ingehuurd voor professionele optredens en projecten. Zo speel ik nu met Ferry Doedens in een landelijke theatertour, en in het verleden heb ik o.a. met harmonisch orkest L’Aventure Musicale samengewerkt.

Naast band- en podiumervaring heb ik ook ervaring als studiomuzikant. Dit bedraagt een klus voor Ela, voor wie ik de muziek en mijn eigen partijen van haar twee singles heb geschreven en ingespeeld. Ook heb ik samengewerkt met Leico Music Studios en Tim Oling Music. Verder zijn er nog enkele klussen voor onafhankelijke artiesten geweest.

Niveau
Professioneel

Telefoonnummer
0627137002 / +31627137002

Website
https://www.instagram.com/keenanschuck/

E-mail
info@keenanschuckmusic.com

KvK-nummer
Niet opgegeven

Adres
Martinus Nijhofflaan 2J3
2624ES Delft